Over ‘Dromen uit het Hoge Noorden’ - Annemie Struyf & Soetkin Baptist

05 dec
Ieper - CC 't Perron

‘Dromen uit het Hoge Noorden’ - Annemie Struyf & Soetkin Baptist

Achter haar piano met uitzicht op het Noorse landschap begon Soetkin Baptist te dromen en te schrijven. Haar dromen kregen vorm. Mooi, maar soms ook hartverscheurend en rauw. De drang om te creëren was groot en weerklonk over de fjorden, op de grens op tussen kwetsbaarheid, speelsheid en vocale virtuositeit. In deze bizarre tijden brengt ze wonderlijke repertoire dat ontroert, inspireert en verbindt.

In Noorwegen begon journaliste en reportagemaker Annemie Struyf te schrijven aan haar nieuwe boek. Ze wilde de lessen die ze de voorbije jaren in haar persoonlijk en professioneel leven heeft geleerd, doorgeven aan andere dromers. Durf Dromen is de raad die ze wil geven, meteen ook de titel van haar nieuwe boek. Want dromen zijn kostbaar en moeten gekoesterd worden, zeker in moeilijke tijden.

In Noorwegen kruisen de wegen van Annemie en Soetkin bij het maken van de reportagereeks Het Hoge Noorden voor Eén. Uit deze bijzondere ontmoeting ontstond een uniek, Noors, ontroerend en kwetsbaar verhaal, in woord en muziek. Soetkin zingt en speelt, Annemie droomt en vertelt. Een unieke combinatie van twee gedreven vrouwen, maar bovenal een wonderlijke mix van dromen uit het Hoge Noorden.

dinsdag 5 december 2023 van 20:00 uur tot 22:00 uur

Een kwetsbare ontmoeting tussen twee vrouwen, tussen woord en muziek, tussen Annemie Struyf en Soetkin Baptist. Een niet te missen voorstelling!

Inschrijven voor deze muzikale vertelavond kan via deze link: bit.ly/HogeNoorden. Na het invullen van het google formulier, krijg jevia mail een bevestiging van je inschrijving.  De inschrijving is pas definitief na overschrijving van 20 euro (leden Davidsfonds) en 23 euro (niet-leden) per ingeschreven persoon op rekening BE20 7383 2915 3556 van Davidsfonds Ieper met vermelding 'Dromen'.

Inschrijven

Sorry, de aanmeldperiode is voorbij.

Prijzen

Inschrijven voor deze muzikale vertelavond kan via deze link: bit.ly/HogeNoorden. Eenmaal het goolge formulier ingevuld, krijg je via mail een bevestiging van je inschrijving.  De inschrijving is pas definitief na overschrijving van 20 euro (leden Davidsfonds) en 23 euro (niet-leden) per ingeschreven persoon op rekening BE20 7383 2915 3556 van Davidsfonds Ieper met vermelding 'Dromen'. 

Labels: Ontspanning & OntmoetenMuziekActiviteitVoorstelling (theater, literatuur, film,...)muziektheater