Over Junior Journalist: indieningstermijn (afd. Mortsel)

Activiteiten van afdeling Mortsel

Davidsfonds Activiteiten
Ben je geïnteresseerd in taal, geschiedenis, kunst of erfgoed in Mortsel? Zoek op deze pagina, onder de landelijke 'Activiteiten in de kijker' naar een activiteit die jij interessant vindt. Wij kijken er alvast naar uit om je binnenkort te ontmoeten op één van onze eigen activiteiten of die van een partnerorganisatie!

Activiteiten in de kijker

30 nov
in Lint - Bibliotheek

Volwassenenleesgroep

Met de steun van de Plaatselijke Openbare Bibliotheek.
Activiteit 5 sessies Rolstoeltoegankelijk
Lees meer
03 dec
in Brussel - Museum Kunst & Geschiedenis Brussel

Shin hanga

De nieuwe prenten van Japan
Academie Activiteit Beeldende kunst
Lees meer
26 nov

Junior Journalist: indieningstermijn (afd. Mortsel)

Onze afdeling organiseert de lokale voorronde van deze grootste schrijfwedstrijd voor jongeren. Alle deelnemende scholen in (en rond) Mortsel krijgen de informatie, want deelnemen in klasverband is ideaal.
Het thema #trots #lokale helden geef je een eigen journalistieke interpretatie, naar keuze als een verhaal, een interview of een opiniestuk.

zaterdag 26 november 2022 van 00:00 uur tot 23:59 uur

Onze afdeling organiseert de lokale voorronde van deze grootste schrijfwedstrijd voor jongeren. Alle deelnemende scholen in Mortsel (en daarbuiten) krijgen de informatie, want deelnemen in klasverband is ideaal. Het thema #trots #lokale helden geef je een eigen journalistieke interpretatie, naar keuze als een verhaal, een interview of een opiniestuk.

Kijk naar tab Materiaal voor flyer, reglement en inspiratie.

Praktisch: je werken worden verwacht ten laatste op zaterdag 26 november, 24 uur (middernacht), in elektronische vorm (Word-document) op <jjw.dfmortsel@proximus.be). Proclamatie volgt op vrijdag 20 januari '23, zaal 't Parkske.

Prijzen

Deelname is gratis !

Info: Jo Lommaert, Bremveldlaan 7, 2640 Mortsel
03 233 13 60
jjw.dfmortsel@proximus.be

Labels: Mens & MaatschappijLiteratuurActiviteitJunior Journalist